Aan het fornuis

Roberto Van Doren (Betto voor de vrienden) was altijd al gepassioneerd door de gastvrijheid en het koken. Dit is altijd al een rode draad geweest in zijn leven. De invloeden van zijn afkomst hebben geleid tot een zeer gevarieerde keuken.

Roberto

Roberto

“Fusion” Restaurant

De invloeden in de keuken “Pure Filet” zijn rijk en gevarieerd. Geboren in Mexico en met een grootmoeder die de Portugese en Spaanse keuken combineerde, tovert Betto lekkere en gevarieerde gerechten op tafel.
Zijn befaamde paella is alom bekend in Wemmel en omstreken.
Naast deze verschillende invloeden kan Betto zijn breugeliaanse kant niet wegsteken en hij biedt ons dan ook een gulle, Belgisch-Franse keuken aan.

“Cosy” Restaurant

Zijn levenslange fascinatie voor koken en smaken kon tot niet anders leiden dan het openen van zijn eigen restaurant om zijn passie niet enkel met zijn vrienden te delen.
Het restaurant “Pure Filet” is dan ook de perfecte weerspiegeling van de chef en het ideale decor om zijn culinaire creaties tot leven te brengen.

“Lokale” keuken

Vanaf heden kan u in Wemmel proeven van de creaties van de chef, die zich laat inspireren door lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Kwalitatieve producten vormen de basis van alle gerechten. Smaak en kwaliteit staan centraal!

“Homemade” Restaurant

Het overgrote deel van onze gerechten worden huisbereid. Onze frietjes zijn vers en onze groenten worden gegrild in de “Mibrasa” om hun originele smaak te bewaren. ‘s Winters passen we onze kaart aan met onder andere witloof en aardappelen in de schil.
Wij doen er alles aan om u een “Pure keuken” te serveren.

Seizoensgebonden keuken

De aandacht gaat vooral naar seizoensgebonden gerechten. Een Tomaat Mozzarella of Tomaat Garnaal zal u in de winter dan ook niet op het menu vinden.